12 decembrie 2014

Alexandra Ușurelu, emoții înainte de primul ei concert major!


Alexandra Ușurelu, una dintre cele mai iubite artiste de muzică non-mainstream din România, te cucerește încă din primele secunde în care începi să o asculți. Căldura, bucuria și frumusețea pe care artista le emană de fiecare dată când urca pe scenă, te duc într-o lume de poveste în care personajul principal este muzica pentru suflet.

Poster_Alexandra_Usurelu_La_capatul_lumii_web_final
Același lucru l-a simțit și Andreea Marin care, în 2011 a fost impresionată de concertul Alexandrei ce debuta pe scena Teatrului Odeon, în cadrul Galei “Femeia Contează”.
Alex si Andreea Marin
Cele două încep o frumoasă colaborare ce s-a materializat în turneele „Din dragoste pentru femei” și „Prețuiește Viața”. Au urmat colaborări ale Alexandrei cu nume importante din industria muzicală românească, precum: Trupa Vunk, Mircea Vintilă, Mircea Rusu, Walter Dionisie, Bobby Stoica, dar și cu Mariano Castro, pianistul argentinian al trupei de succes internațional Narcotango, nominalizată de două ori la premiile Latin Grammy.

Pregătirea marelui concert presupune o importantă desfășurare de forțe, producția acestuia implicând o scenografie complexă, videoproiecții și videomapping, nouă instrumentiști, dar și invitați speciali care vor urca pe scenă alături de Alexandra.
Concertul de lansare a albumului <La capătul lumii> va avea loc într-o sală modernă, cu acustică impecabilă, foarte potrivită cu ceea ce am pregătit, sala ArCuB, pe care o vom decora ca <La capătul lumii>. Pe lângă scenografie și videoproiecții, vom avea câțiva invitați deosebiți, care au pregătit momente speciale, iar pe scenă, în afara band-ului care este prezent la toate concertele mele, vor fi instrumentiști și instrumente care se aud mai rar într-un spectacol soft jazz, cum ar fi harpă, flugelhorn, vioară sau flaut. Vom cânta toate cele 13 cântece de pe album, dar și cântece care nu se regăsesc pe album, dar s-au cântat în concerte și publicul le așteaptă.” ne-a povestit Alexandra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu