11 decembrie 2014

Ada Condeescu – La aceeaşi gală cu Lars Von Trier şi Charlotte Gainsbourg

ada2
Actrita Ada Condeescu a fost invitata de Academia Europeana de Film sa inmaneze un premiu la a 27-a editie a Galei Premiilor Europene de Film care va avea loc in Letonia, la Riga, pe 13 decembrie.

Ada se va afla printre personalitati grandioase ale lumii cinematografiei mondiale precum Charlotte Gainsbourg, Lars Von Trier, Tom Hardy, Marion Cotillard sau Steve McQueen, regizorul care a luat Oscar pentru filmul “12 ani de sclavie” si care anul acesta va fi acum recompensat de catre Academia Europeana de Film cu Premiul “European Achievement in World Cinema”.Romanca va inmana premiul pentru cea mai buna imagine si cel mai bun sunet si il va avea alaturi de ea pe scena in acest demers pe actorul austriac Tobias Moretti, cel care a jucat rolul principal in The Dark Valley. “Am fost foarte onorata de aceasta invitatie. Sunt emotionata ca voi fi impreuna cu cei mai importanti regizori ai momentului si cu actori minunati. Va fi o adevarata bucurie sa fiu pe aceeasi scena cu varfurile cinematografiei europene si sa fiu in preajma oamenilor pe care ii ador si care m-au inspirat ani la rand prin filmele lor”, a declarat cu entuziasm tanara actrita romanca.

La 26 de ani, Ada Condeescu a jucat pana acum roluri principale in 6 filme romanesti si internationale de lungmetraj.Gala din 13 decembrie de la Riga la care va participa si actrita Ada Condeescu va putea fi vazuta in Romania, live, pe HBO.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu