28 noiembrie 2014

Vrei sa vezi cum arata acest personaj cand era copil mic ! Vezi despre cine este vorba -FOTODana Roba,s-a remarcat in lumea mondena ca fiind amanta regelui Nicolae Guta,cu toate astea, ea îşi aduce aminte despre copilărie şi cum stăteau lucrurile atunci când era doar un copil: "Copiii sunt o specie foarte sensibilă!


Dana spera ca intr-o zi o sa rasare si soarele pe strada ei ''Imi doresc foarte mult sa ajung ceea ce vreau si eu cred ca voi reusi in viata,sunt optimista si voi reusi atunci cand vine vorba de ceva frumos '' a declarat Dana Roba pentru site-ul Gazeta Mondena.

Dana tine sa mai precizeze despre familia ei '' Am o familie pe care o iubesc din suflet,suntem 11 fratii si ne intelegem bine ''a spus Dana Roba .

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu