23 noiembrie 2014

VIDEO ! Iubitul actual a lui Ella Marculescu sare la gatul lui Marculescu ! ''Nu a fost in stare de ea sa-i fie de bine ''


Ella Nae, cea care i-a fost soţie lui Costin Mărculescu timp de două luni, a declarat că nu a întreţinut relaţii sexuale cu actorul deoarece acesta este homosexual.

Cei doi s-au jignit ca la uşa cortului în emisunea "La Măruţă" de Vineri ,şi s-au acuzat de infidelitate, violenţă, hoţie şi escrocare.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,noul iubit a lui Ella Marculescu sare la gatul lui Costin Marculescu dar si cum cei doi se pregatesc de nunta ''Nu a fost in stare de ea,sa-i fie de bine,eu o cunosc de pe data de 4 Noiembrie pe Ella si ne intelegem foarte bine'' a spus barbatul pe numele lui Dan Sandu .

Cei doi par sa se pregateasca si de o ceremonie ca la carte,focoasa bruneta ne-a declarat ca este si insarcinata cu barbatul cu care este acum ''Il apreciez pe Dan este un barbat serios,imi place la nebunie cum arata,deja ne pregatim de o nunta si cine stie ce poate sunt insarcinata cu el ''a declarat Ella Marculescu pentru Gazeta Mondena.

VIDEO :


Ella Nae s-a apărat spunând că soţul său este lefter şi că ea a fost cea care l-a întreţinut în toată această perioadă: "Spunea că mi-a găsit un job la Miami, iar el voia să fie impresar şi să ia 70%. Voia să fie un întreţinut şi acolo".


Costin Mărculescu a picat testul poligraf

Pentru a face lumină în acest caz, Cătălin Măruţă i-a dus pe cei doi la poligraf, pentru a vedea cine este sincer şi cine minte. Medicul care i-a testat pe amândoi a declarat că Mărculescu a minţit la toate cele patru întrebări, pe când soţia sa a răspuns sincer. "Eu n-am minţit cu nimica, eu nu meritam aşa ceva. Mă doare că tot ce a spus despre mine sunt minciuni. Mă mir că nu a picat ea. Eu spun adevărul şi ea minte. O femeie pe care am iubit-o enorm şi-a bătut joc de mine şi nu meritam", s-a apărat Costin.
Deşi divorţul celor doi încă nu s-a pronunţat, bruneta siliconată şi-a prezentat noul iubit în emisiunea unde a fost prezent şi soţul încornorat. Noul bărbat din viața Ellei se numeşte Dani şi o cunoaşte de zece luni. Soţia lui Mărculescu a anunţat că, imediat ce va divorţa, se va recăsători cu actualul iubit.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro

Un comentariu:

  1. Bun,mai fatuca,ai fost violata de 6 barbati.Trist!Dar,daca nu ti-a placut,de ce-ai ajuns curva?

    RăspundețiȘtergere