11 noiembrie 2014

VIDEO : Arde dragostea in el ! Un tanar cu banii vrea sa o cucereasca pe Andreea Tonciu

Andreea Tonciu si-a surprins fanii cu o poza cu noul ei nas
Andreea Tonciu și-a luat inima în dinți și a hotărât să pună capăt glumelor făcute pe seama nasului ei. Focoasa brunetă a mers la o clinică din Turcia unde și-a operat nasul.Data peste cap dupa aceasta experienta, gandul vedetei a zburat la barbatul care i-a fost aproape in ultimii ani. Aceasta i-a transmis un mesaj foarte emotionant lui Niki Mitea, tocmai din Turcia.
Andreea si Mitea au avut o relatie cu multe certuri si impacari


Andreea a facut publica o melodie care vorbeste despre sentimentele care o incearca in aceasta perioada. "Mi-e dor sa visez in doi/ Mi-e dor de tine, de noi/ Mi-e dor cand eram amandoi", spune refrenul piesei.
Un alt pretedent pe numele lui Iliuta Sanda in varsta de 30 ani,sare la inima focoasei brunete,incat nici numele ei nu il cunoaste prea bine.Intrebat de reporterii site-ului gazetamondena.ro daca acesta este indragostit lulea de Andreea Tonciu '' Da m-am indragostit de ea,imi  place la nebunie cum arata,imi pare rau ca a divortat de Nicolae Mitea celebrul fotbalist ,imi place de ea care numai are nasul mare '' ! VEZI ce i-a mai zis tanarul indragostit de Andreea Tonciu in filmulet !

VIDEO :Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu