5 noiembrie 2014

SIMONA HALEP, JUCĂTOAREA LUNII OCTOMBRIE. Românca luptă pentru titlul de CEA MAI BUNĂ JUCĂTOARE A LUNII OCTOMBRIE cu SERENA WILLIAMS și ANDREA PETKOVIC


SIMONA HALEP, JUCĂTOAREA LUNII OCTOMBRIE. Simona Halep a fost nominalizată de site-ul WTA la titlul de cea mai bună jucătoare din lume în luna octombrie.SIMONA HALEP, JUCĂTOAREA LUNII OCTOMBRIE. Simona Halep a revenit în forță în luna octombrie. Românca a participat la Turneul Campioanelor 2014, unde a reușit să ajungă până în finală.
SIMONA HALEP, JUCĂTOAREA LUNII OCTOMBRIE. Sportiva noastră a pierdut ultimul act de la Singapore, fiind învinsă de numărul 1 mondial, Serena Williams, dar oficialii WTA au apreciat performanța Simonei Halep și au nominalzat-o la titlul de "jucătoarea lunii octombrie".
SIMONA HALEP, JUCĂTOAREA LUNII OCTOMBRIE. Pe lângă românca de pe locul 3 WTA, pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lumii în luna octombrie mai sunt nominalizate americanca Serena Williams, care a câștigat Turneul Campioanelor 2014, și Andrea Petkovic, învingătoarea competiției de final de an de la Sofia.Câștigătoarea sondajului de pe site-ul WTA va fi anunțată vineri, 7 noiembrie.

SIMONA HALEP, JUCĂTOAREA LUNII OCTOMBRIE. Iată, pe luni, lista jucătoarelor care au câștigat în 2014 titlul pentru care luptă acum Simona Halep:Ianuarie - Li Na
Februarie - Venus Williams
Martie - Serena Williams
Aprilie - Maria Sharapova
Mai - Maria Sharapova
Iunie - Petra Kvitova
Iulie - Serena Williams
August - Serena Williams
Septembrie - Maria Sharapova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu