18 noiembrie 2014

Roxette şi One Republic vin la Bucureşti in 2015OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop – rock ale momentului, va concerta pentru prima data in Romania in vara anului 2015, pe 4 iunie, laArenele Romane din Bucuresti. Pe 17 mai, pe aceeaşi arenă, va cânta celebrul duo Roxette.

Lansata la inceputul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant ajungand sa se claseze astazi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock international. Trupa s-a nascut in 2002 la initiativa solistului Ryan Tedder si a chitaristului Zach Filkins, bucurandu-se de notorietate inca de la debut, mai ales in cadrul unor platforme online de muzica. Interesul caselor de discuri nu a intarziat sa apara, intr-un final trupa alegand sa semneze un contract cu Velvet Hammer (Columbia Records), definitivandu-si astfel si formula: Tedderla voce, Filkins la chitara si backing vocals, Eddie Fisher la tobe, Brent Kutzle la bas si violoncel, iar Drew Brown la chitara.

Roxette se pregateste sa incheie luna aceasta cel mai recent turneu al trupei, pregatind insa pentru prima jumatate a anului urmator noi concerte in Australia si Noua Zeelanda dar si o revenire spectaculoasa in Europa. Noul turneu european marcheaza cea de-a 30-a aniversare a duo-ului suedez si va debuta pe 10 mai 2015, la Milano, urmand ca o saptamana mai tarziu sa bifeze o noua vizita in Romania. Roxette va concerta la Bucuresti pe 17 mai, la Arenele Romane, aceasta fiind cea de-a doua vizita a trupei in capitala Romaniei dupa concertul memorabil sustinut in 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu