14 noiembrie 2014

Povestea din spatele selfie-urilor. Ce se întâmplă cu Trăistariu?

EXCLUSIV! Povestea din spatele selfie-urilor. Ce se întâmplă cu Trăistariu?
De la vocea uimitoare apreciată de întreaga Europa la artistul controversat, care a ajuns motiv de glume pe internet, a fost un drum lung.

Cum a ajuns Mihai în această situaţie? De ce se pozează în oglindă în lenjerie intimă? Cum reacţionează oamenii când îl întâlnesc pe stradă? Sunt întrebări la care Mihai a răspuns .

Chiar dacă timp de 3 ani la rând, Mihai a fost desemnat cea mai bună voce masculină din România, în prezent artistul se remarcă doar prin pozele cu tentă indecentă . Îşi asumă că poate da în penibil, dar nu-i pasă,el se simte erou ,,Uneorii reacţiile oamenilor le simt ca şi cum aş bea acid sufluric.Cu toate astea, niciodată n- am fost mai curajos ! Mă simt deja un învingător !Am un sentiment de erou. Am ales singur această cale, dacă nu-mi plăcea nu o mai alegeam [..] Nu mai există drum de întoarcere. E foarte riscant, dar ştiu sigur un lucru : vocea mea rămâne aceeaşi !” Când mă văd în realitate, uită de pozele în chiloţi Despre glumele care circulă pe internet, reacţiile oamenilor şi despre trendul Fuego are un singur răspuns ,, Nu dau replică nimănui, niciodată.Dacă cineva nu e de acord cu schimbările mele din ultima vreme:IGNOR.Cât despre Fuego,el n-a fost niciodată în extrema asta ! El chiar e cuminte si iubit de mămici şi bunici.Când eram în Valahia mă iubeau copiii, apoi m-au iubit adolescentele şi mămicile lor, acum schimb macazul.”. Este conştient că există şi multe păreri împotriva schimbărilor pe care le afişează, acceptă că unii îl fac ţăcănit, dar merge înainte şi se bucură de reacţii uimitoare ,, Am avut două evenimente recente.Am stat câte o oră la poze şi autografe. Prin magazine elevii de liceu mă opresc mai des ca niciodată sa-şi facă selfie cu mine. Tinerii n-au nicio treabă. Sunt atât de entuziasmaţi că mă văd în realitate încât uită de pozele in chiloţi, de năzbâtiile pe care le postez zi de zi .Ei nu vor in momentul ala decât o poză cu Trăistariu!”

Ce te-a determinat să faci schimbări?
Mihai: Am ales SINGUR să mă expun aşa ! Dacă nu-mi plăcea cum se prezintă problema alegeam altă cale sau n-o alegeam deloc. M-am plictisit rău de mine,de fostul eu. E atât de simplu! Lumea complică lucrurile in aşa hal. De ce oare nu e posibil săexiste şi un artist atât de controversat ca mine? Chiar, de ce nu ?Până acum m-am schimbat în proporţie de doar 13 %.Nici nu ştiu românii ce-i aşteaptă!Surprise! Oricum imi place MUUULT de mine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu