20 noiembrie 2014

Pavel Stratan revine cu o nouă colaborare cool, în Moldova!


Ce se întâmplă când accentul moldovenesc se îmbină cu beaturile hip-hop, ritmul de horă și 2 artiști cu stiluri inedite? Un super feat pentru single-ul „În Moldova”.

„Filmările pentru piesă au fost făcute la cetatea Neamț, iar personalul care apare în clip a fost din pură întâmplare. Colac peste pupăză, nu era de ajuns că bunul Dumnezeu ne-a rezervat o zi cum alta nu putea să fie mai frumoasă, dar ne-a mai trimis și niște grupuri de copii turiști, ca să ne înfrumusețeze clipul”, spune Pavel Stratan.

O coproductie Cat Music și Voices Media, single-ul este compus de către Cristyz și Pavel Stratan, iar videoclipul regizat de către Ioana Gomoi îi aduce pe cei doi artiști într-o locație plină de farmec cultural și traditie, Cetatea Neamțului. În materialul video, alături de cei doi artiști regăsim și un grup de tineri dansatori, Ansamblul Ozana din Neamț.

„Proiectul a început în urma unei sesiuni de studio cu un prieten de-al meu, Aftimescu. El mi-a arătat o idee de instrumental făcută de Doru Beats, mi-a plăcut și am început să producem această capodoperă împreună cu Jay Murano, iar după o perioadă de timp am căzut de acord cu echipa Voices Media să îi trimitem lui Pavel Stratan un demo. În 2 zile am primit telefon de la el, mi-a spus că-i place și că trebuie neapărat s-o cântăm live la zilele Vasluiului. De aici treburile au mers de la sine”, povesteste Cristyz

Dacă tânărul Cristyz este la început de drum și a colaborat până acum cu Nimeni Altu’, Levy, Deliric, Pavel Stratan și-a început cariera muzicală la începutul anilor 2000 și a lansat 3 materiale discografice, dar și numeroase hituri.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu