2 noiembrie 2014

Nicolae Guta, la un pas de o TRAGEDIE! A facut infarct si.....

Nicolae Guta are probleme de sanatate si pare ca nu-i pasa de acest lucru. Scandalurile in care a fost implicat in ultima perioada, i-ar fi putut fi fatale manelistului, care in 2005 a suferit un infarct.
Nicolae Guta a trait o adevarata drama in urma cu ceva timp, cand a facut infarct si desi medicii i-au interzis sa se supere , cantaretul nu a tinut cont. In 2005, manelistul a suferit un infarct dupa un spectacol si a fost imediat transportat la spitalul din Petrosani.


Nicolae Guta are in total 10 copii cu 4 femei diferite. In urma cu mult timp, Narcisa i-a dat emotii spunandu-i ca Alberto nu este copilul lui, insa manelistul este covins ca acestea au fost doar niste vorbe spuse la nervi. „Singurul lucru pe care il avem in comun este Alberto. Ea a facut acest baietel cu japca. Eu, de la inceputul relatiei cu ea, am crezut ca nu o sa mearga. I-am dat bani sa fac avort. Ea a tocat banii si a pastrat sarcina. Cui toate astea, eu nu mi-am parasit copilul. Ea mi-a zis la nervi ca Alberto nu-i al meu, ca l-a facut cu nu stiu cine. Eu nu cred, baiatul e al meu, seamana cu mine”, a spus Nicolae Guta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu