25 noiembrie 2014

Mircea Albulescu, internat de urgenta la spital! Actorul are probleme cu inima

Mircea Albulescu a fost internat la Spitalul de Boli Cardio Vasculare de la Padurea verde in Timisoara noaptea trecuta. Acesta s-a prezentat initial la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean, iar medicii de aici au decis sa il trimita la Cardiologie, pentru investigatii de specialitate.
Potrivit Romania TV, Mircea Albulescu a ajuns în Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara în jurul orei 6, marți dimineață. El a mers singur la spital, cu un taxi, și le-a cerut ajutor medicilor. Le-a povestit că se simte rău și a acuzat dureri în piept. Cei de la UPU l-au preluat imediat și l-au diagnosticat cu sindrom coronarian acut.

Mircea Albulescu a ajuns în timp util la spital, spun medicii, iar după ce a fost stabilizat a fost transferat la Clinica de Cardiologie, în jurul orei 8 dimineață. Specialiștii de acolo urmează să stabilească cu exactitate diagnosticul, dar și pașii pe care îi vor urma pentru tratarea maestrului, scrie presa locală,

"Mircea Albulescu a ajuns în UPU în această dimineață, era conștient, iar de aici a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare”, a declarat Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Timișoara pentru pressalert.ro. Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare nu doresc să facă publice informații despre starea îndrăgitului actor.

Mircea Albulescu a implinit pe 4 octombrie varsta de 80 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu