13 noiembrie 2014

Mihaela Rădulescu locuieşte la Monaco

Noua membră a juriului "Românii au talent" locuieşte, de mai mulţi ani, la Monaco, într-un apartament care ar valora peste 12 milioane de euro. Mihaela Rădulescu s-a stabilit acolo alături de băieţelul ei, iar, din spusele vedetei, viaţa pe care o duce la Monaco este una de vis.

„Ajunge să ieşi câţiva metri din casă şi dai de câte un star. Azi îşi plimbă câinele Nicole Scherzinger, aseară au 'făcut valuri' Cameron Diaz şi Leonardo DiCaprio, pe yachtul Tag Heuer, Alain Delon lua masa la restaurantul căruia eu îi zic 'cantina' noastră, pentru că e la doi paşi de casă şi mergem de 2-3 ori pe săptămână.

Când Monsieur Delon nu e prin zonă, mai am o pereche de ochi albaştri cărora le zâmbesc aproape zilnic. Cei ai vecinului meu Roger Moore. Da, chiar celebrul James Bond din vremuri îndepărtate, care locuieşte aici, în blocul de lângă mine, dar vine mereu să-şi viziteze fiul, care stă chiar sub mine. Un alt vecin celebru e mai tânărul Novak Djokovic, cu care mă mai intersectez la lift sau în garaj“, scria Mihaela Rădulescu, anul trecut, pe blogul personal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu