10 noiembrie 2014

Marius Moga pregătește debutul unei noi artiste: Sorana!


Marius Moga a inventat trupa de fete care se ceartă, dar nu se despart. Faceţi cunoştinţă cu Sorana, artista DeMoga Music care se transpune, cu lejeritate, în alte 3 personalităţi contrastante: Lola, Pluto şi Duduia, în vlog-ul ei – ”Poveşti by Sorana”.

„Sorana este o artista nonconformistă, cea mai nonconformistă de la DeMoga Music! Este foarte talentată, ambiţioasă şi pregătită să facă faţă showbiz-ului, cu creativitatea ei debordantă. Pregătiţi-va pentru a fi uimiţi!” a spus Marius Moga.

„Am ştiut întotdeauna că o să ajung să lucrez cu Marius şi se ştie că ce-ţi doreşti, se şi întâmplă! DeMoga Music este locul unde cresc ca artist şi ca persoană, unde sunt înconjurată de oameni iubitori şi talentaţi, What’s Up, Adda, Lore, Liviu şi toţi fraţii mei DeMoga Family! Marius este cel care ne-a adunat, este mentorul nostru, iar pentru mine este omul de la care învăţ să fiu puternică, spontană şi cum să ajung tot mai sus”, a declarat Sorana.Muzica este doar o latura artistică a Soranei. Ea practic face de toate: desenează, crează haine şi machiaje inedite şi ne povesteşte, pe YouTube: SORANA Official – lunea şi joia, cum vocile din capul ei se zbat să devină realitate, prin personalităţile ei, într-un vlog powered by DeMoga Music.

„Ştiu clar că în fiecare om se regăseşte tot: optimism, pesimism, naivitate, sictir, eleganță, bine şi rău. Aşa că eu am luat toate trăsăturile astea şi am creat personaje. Iarna trecută s-au născut Pluto (sensibilă şi veşnic plângăcioasă), şi Lola (personalitatea răutăcioasă). De ce să trăieşti o viaţă, când poţi trăi mai multe?”

Sorana si-a jucat propriul rol în serialul „O nouă viață”, difuzat pe Pro TV. Este un personaj unic, prin personalitatea și stilul ei, astfel că este singura actriță din serial care și-a făcut singură styling-ul, cu haine și machiaje create de ea.

VIDEO :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu