25 noiembrie 2014

FOTO! Ea este aleasa baiatului lui Nicolae Guta! Cosmin, fiul manelistului, este ca si insurat cu Lavinia! Cantareata de muzica de petrecere apare mai nou si in clipurile lui Guta senior!

Cosmin, fiul lui Nicolae Guta, este tot mai aproape de insuratoare, aleasa fiind Lavinia, o cantareata de muzica de petrecere.Din cei patru copii pe care Nicolae Guta ii are cu Mariana Negrea, Cosmin este singurul care nu s-a insurat pana acum. Cosmin, care locuieste la Petrosani, la fel ca sora sa, Nicoleta, se gandeste insa sa faca marele pas, aleasa sa fiind Lavinia Negrea, o cunoscuta cantareata de muzica de petrecere din zona Ardealului.
Cei doi sunt impreuna de aproape jumatate de an, se inteleg foarte bine, Lavinia fiind vazuta petrecandu-si timpul in Petrosani, alaturi de Cosmin. Mai mult, Lavinia este si pe placul lui Nicolae Guta, viitorul sau socru, care a distribuit-o in ultimul sau clip, filmat in clubul pe care manelistul il detine in Petrosani.Lavinia (in stanga lui Nicolae Guta) apare in ultimul clip al manelistului
sursa :wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu