20 noiembrie 2014

FOTO Ce vedetă s-a ras în cap?Se spune că nu eşti vedetă dacă nu ştii să rămâi în atenţia publicului. Asta pare să fie şi părerea tinerei de 20 de ani care s-a hotărât să recurgă la o transformare şocantă.

Astfel, după ce şi-a etalat pletele în culorile curcubeului, iată că fiica lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis a decis să se radă în cap. Ieri, Tallulah Willis a postat o fotografie pe Instagram în care le împărtăşea fanilor noul său look.
Decisă să-şi schimbe viaţa după ce a ieşit din centru de reabilitare, unde a fost internată pentru a-şi învinge dependenţa de droguri, Tallulah a optat pentru o schimbare radicală. Însă, nu este prima femeie din familie care a recurs la acest gest. Tallulah pare să-i fi călcat pe urmele mamei sale care, în timpul filmului G.I.Jane din 1997, s-a ras în cap.
Mezina familiei a postat pe reţeaua de socializare şi o fotografie cu mama sa din 1997, pe când era rasă în cap. La vederea acestei imagini, fanii s-au grăbit să afirme că Tallulah este leită mamei sale.
Voi ce spuneţi, seamănă Tallulah cu mama sa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu