18 noiembrie 2014

EXCLUSIVITATE ! DESPARTIRE IN SHOWBIZ : Marculescu Ela s-a despartit de Costin Marculescu :'' Nu am intretinut niciun act sexual cu el de cand m-am maritat cu el ''


Despartire in lumea mondena ! Costin Marculescu a primit o noua lovitura de la actualasotie, Marculescu Ela,aceasta a vorbit in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro despre despartire de el ''M-am despartit de Costin pentru ca a inceput sa ma insele cu fel si fel de femei,se purta urat cu mine ,a inceput sa ma bata si eu numai suportam ,sau repetat bataile in fiecare zi de la el,chiar i-am explicat frumos ce inseamna pentru el aplicatile cu bataia si de ce sare la bataie si mai ales sa bata o femeie,si chiar vreau sa stiti ca bunul meu prieten Marius Baldovin stie de bataiile care le-am luat de la el cand venea mort de beat, puteti sa il intrebati  '' a spus Marculescu Ela pentru Gazeta Mondena.

Marculescu Ela,tine sa mai precizeze ca relatia actului sexual nu au fost niciodata de cand s-a maritat cu Costin ''Va spun sincer pentru ca nu am de ce sa mint,nu am intretinut niciun act sexual de cand m-am maritat cu el desi el vroia sa facem sex mai mereu dar nu am vrut si i-am explicat ca nu este momentul sa incepem relatia sexuala '' a spus Ela pentru Gazeta Mondena.

Scandalul continua si la fapte,un martor sustine ce a spus Ela Marculescu '' Da asa este eu nu m-am bagat in certurile ei cu Costin,o respect pentru ca este sora mea dar atunci cand vine vorba de ea o sa sar pentru ea pentru ca e ca sora mea si tin enorm la ea '' a spus cantaretul de muzica populara Marius Baldovin pentru Gazeta Mondena.


Se afla in Alexandria cu iubitul ei Dan Sandu


Marculescu este fericita ca este alaturi de iubitul ei  in Alexandria ,Ela a dezvaluit in EXCLUSIVITATE ca ar fi insarcinata cu Dan Sandu '' Sunt bucuroasa ca sunt insarcinata cu Dan Sandu sunt indragostita lulea de el,il iubesc enorm si ne iubim reciproc,nu vreau mai mult sa declar  '' a mai declarat Marculescu Ela pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu