21 noiembrie 2014

EXCLUSIV ! Teresa Tina de Romania se apuca de afaceri ! Vezi cu ce se ocupa si cu ce oamenii lucreaza


Teresa Tina de Romania,cantareata care canta in muzica chineza si in cantoneza a facut furori cu melodiile sale in Romania dar in aceelasi timp a avut si o poveste in care a socat Romania.A fost cuplata cu un diplomat din China dar a lasat-o balta si a parasit-o cu tot cu fiica lor pe numele ei Madalina.


In EXCLUSVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Cristina Boboaca alias Teresa Tina de Romania a povestit cele intamplate din casnicia care a deteriorat dar si de afacerea pe care se va ocupa cat de curand :
''Am avut o relatie cu un diplomat chinez timp de sapte ani. Am ramas insarcinata, iar el a fugit in China. Am invatat limba chineza si m-am dus sa-l caut. Am o fetita de 13 ani cu el. Suntem cei mai buni prieteni acum, il vad ca pe un frate. A plecat acolo pentru ca era casatorit, dar cu toate acestea s-a insurat si cu mine", numai vreau sa descoper mormantul,vreau sa merg inainte imi deschid o fabrica depungi alaturi de un afacerist,si voi directoarea la aceasta firma,mai multe amanunte o sa vi le dau cand o sa fie gata cu totul '' a mai spus Teresa Tina de Romania.

Cristina Boboaca a fost maritata cu un diplomat chinez stabilit in Romania. Paradisul amoros s-a transformat intr-un cosmar in momentul in care artista a ramas insarcinata. Afland acest lucru, barbatul nu a mai stat mult pe ganduri si a parasit in mare graba tara noastra, intorcandu-se in China.

Asta nu e fost nimic pe langa ceea ce avea sa afle Cristina. Cantareata de muzica populara a descoperit un lucru de-a dreptul infiorator: sotul ei avea o a doua nevasta, in tara lui natala.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu