13 noiembrie 2014

EXCLUSIV ! Stefan Banica Jr. nu se plange de concerte : '' Nu ma pot plange ca nu am concerte/Am foarte multe ''

Pe 12, 13 si 14 decembrie, de la ora 19.30, Ștefan Bănică își așteaptă fanii la Sala Palatului pentru a petrece împreună trei seri magice, de neuitat.De 13 ani, publicul din România intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă în pași de rock’n’roll, cu multă emoție și bună dizpoziție, împreună cu unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști români:Ștefan Bănică.Ca în fiecare an, concertele de Crăciun Ștefan Bănică anunțate inițial se dovedesc a fi insuficiente, ca număr, față de cererea mare care vine din partea publicului.

Astfel, și în acest an, organizatorii concertelor Ștefan Bănică suplimentează numărul show-urilor și adaugă încă un spectacol de Crăciun pe data de 14 decembrie.

Concertele Extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică reprezintă o adevărată tradiție de 13 ani încoace și marchează, an de an, la Sala Palatului, în luna decembrie, intrarea în atmosfera magică a Crăciunului.
Artistul pregătește pentru 12, 13 & 14 decembrie una dintre cele mai complexe și spectaculoase producții muzicale din România, un show unic, cântece pe care publicul le așteaptă de fiecare dată, dar și piese noi, care vor putea fi ascultate în premieră la concertele de Crăciun. Nu vor lipsi invitatii-surpriză, care vor acoperi o paletă vastă de gusturi și genuri muzicale.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu