12 noiembrie 2014

EXCLUSIV ! Scandal ca la uşa cortului între Sexy Moroşanca şi Dana Roba! ''Este o prostituata ,dar nu de lux ! Vezi cum o face ''praf'' Sexy Morosanca pe Dana Roba


Scandal ca la usa cortului cum se si practica ! Sexy Morosanca arunca bomba in lumea mondena,o acuza pe fosta ''amanta'' a cantaretului de manele,Nicolae Guta,aceasta o acuza dur pe Dana Roba de prostitutie ''Nu am pareri bune bineinteles,Dana este de fapt ,una care merge cu orcine nu se uita la el cum arata,Dana pentru mine este o prostituata nu delux in afara luxului '' a declarat Sexy Morosanca pentru Gazeta Mondena.

Intrebata de reporterii site-ului Gazeta Mondena ce parere are despre felul cum Nicolae Guta a cunoscut-o pe Dana Roba '' Mi se pare fata asta ca e lipseste mult,e dusa cu capul,nu ma bag in relatia lui Guta dar a gresit,cu Nicolae Guta a fost platita ca o prostituata pentru a-i face placerile lui Guta '' a mai declarat Sexy Morosanca in EXCLUSIVITATE pentru Gazeta Mondena.

Acum ceva timp sau intalnit intr-o emisiune TV,si se pare ca acestea nu sau suportat deloc si sau luat la paruit si au dus cuvinte grele in emisune''"Hai la pat să vezi ce sunt! Poate că ţi-ai dori să ajungi în patul meu, poate te-ai îndrăgostit de mine şi vrei să fiu cu tine!", i-a spus transsesualul Danei, după ce a fost numit homosexual."Doamne, fereşte! Nu aş vrea aşa ceva! Săracii hemoroizii tăi!", i-a replicat fosta amantă a lui Nicolae Guţă '' au declarat intr-o emisiune Sexy Morosanca si Dana Roba .


AUDIO : Sexy Morosanca o acuza pe Dana Roba de prostitutie :
http://www.trilulilu.ro/gazeta-mondena-sexy-morosanca-o-acuza-pe-dana-roba

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu