15 noiembrie 2014

EXCLUSIV ! O cantareata de la noi a ajuns celebra dupa ce a lansat melodia '' Am facut 18 ani '' ! VIDEO

Claudia Ionas a împlinit sâmbătă 20 de ani!Îndrăgita interpretă Claudia Ionaş a împlinit sâmbătă 20 de ani! Cu această ocazie, ea a fost invitata lui Andrei Ando, într-o emisiune specială în care cântăreaţa îşi povesteşte viaţa şi şi-a adus cele mai iubite melodii.

Claudia Ionaş deţine o performanţă de excepţie: are aproape 3,7 milioane de vizualizări pe YouTube, la piesa cu care s-a lansat, "Am drăguţ, mama nu ştie". Cu câteva săptămâni în urmă şi-a lansat un nou album, al patrulea, iar piesa care dă numele acestui album, "Nu sunt perfectă", are 400.000 de vizualizări pe YouTube, într-un timp extrem de scurt!


Claudia Ionaş este studentă în anul II la Facultatea de Jurnalism a Universităţii "Aurel Vlaicu". Interpreta mai deţine un record inedit: are aprox. 15 conturi de facebook, dintre care numai unul este al ei! Celelalte sunt piratate, chiar dacă însumează câteva zeci de mii de susţinători. "Am scris şi la Facebook, am reclamat această situaţie, dar nu s-a luat nicio măsură. Pagina mea oficială are aprox. 75.000 de fani, dar culmea este că una dintre paginile pirat are peste 30.000! Pagina oficială poate fi identificată după faptul că trimite la pagina mea de internet", a declarat Claudia Ionaş în cadrul emisiunii.
Întrebată ce cadou şi-ar fi dorit de ziua ei, Claudia a răspuns că nu este o mofturoasă, se bucură de orice. Poate mai puţin de ciocolată, fiindcă abia dacă mănâncă un pătrăţel într-o săptămână, ca să îşi protejeze silueta.

VIDEO :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu