3 noiembrie 2014

EXCLUSIV ! O buna prietena din breasla lui Consuela di Monaco detoneaza BOMBA ''Aici in Bistrita se lauda ca are un iubit in Italia '' Vezi cum o ataca diva !


Scandalul pare sa o nenoroceasca pe ''ambasadoarea frumusetii '' Consuela di Monaco,dupa ce s-a iubit cu Baldovin,cantaretul de muzica populara o alta bomba care se pare sa izbuneasca lumea mondena dar si pe ea.

O buna prietena de a ei,dezvaluie secretul care nimenii nu stia despre Consuela di Monaco aceasta a declarat in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro '' Mor de ras. Aici, acasa la ea in Bistrita, se lauda la toata lumea ca ea are un iubit italian plin de bani, ca are Ferrari, ca iubitul ei este mister univers si etc,s-a iubit si cu Baldovin ,minte cu nerusinare ,se crede mare V.I.P.,dar cand incolo  vai de ea '' a declarat o buna prietena din anturajul Consuelei di Monaco pentru Gazeta Mondena.

Buna,prietena a Consuelei di Monaco este cunoscuta ca si model in Bistrita dar si cunoscuta aparitiilor pe  care le a avut la emisiunea ''Te pui cu blondele '' de pe Antena 1.

Domnisoara ne-a dezvaluit in PREMIERA pentru Gazeta Mondena si vrea sa tina numele in secret pentru ca nu doreste scandal ''Nu vreau sa-mi dau numele dar cu siguranta pe viitor o sa fac si chestia asta pentru ca prea figuranta se da in Bistrita '' a mai declarat A.A.M. pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu