7 noiembrie 2014

EXCLUSIV ! Italianu care s-a ''iubit'' cu Anda Adam,amorezat pana peste cap de Casandra Ogica


Acuzatii,scandal fara precedent ! Marco Pisani un italian care a sustinut sus si tare ca s-a iubit cu Anda Adam,acum tanarul-italian vine cu o bomba care elucideaza lumea mondena .


Marco Pisani ,un afacerist-italian declara in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro cum a fost amorezat de fosta Viespe a lui Ogica ''Am fost amorezat de Casandra si inca mai sunt,mi-a promis ca vine in Timisoara sa ne intalnim ,sunt indragostit de ea lulea,i-am trimis sume de banii sa vina la mine si nu a venit,pe mine nu ma intereseaza banii i-am spus,pe mine ma intereseaza sa fi om,bineinteles ca nu vreau sa-mi inapoieze banii pe care i-am dat macar imi putea sa spuna ca are nevoie de banii nu sa ma minta,oricum eu o astept in continuare sa vina la mine '' a declarat Marco Pisani pentru Gazeta Mondena.

Marco Pisani,italianul care a sustinut tare ca a avut o relatie cu Anda Adam,acum tanarul sustine sus si tare ca este amorezat de Casandra Ogica,fosta Viespie a lui Ogica.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu