27 noiembrie 2014

EXCLUSIV ! Doliu in familia cantaretului Sorin Suteu

Soţia interpretului de muzică populară Sorin Şuteu a decedat. Camelia Şuteu ar trebui să fie adusă din Germania.Sorin Şuteu este gorjeanul care a dat oraşul lui Brâncuşi pe marea din Constanţa.
Camelia Șuteu era un renumit hairstilist constănțean. Apropiații spun că a decedat noaptea trecută în Germania. Din spusele apropiaților, decesul ar fi survenit în somn. Inima sa a încetat să mai bată la doar 43 de ani. Camlia Șuteau era născută în luna martie a anuui 1971. Cei doi aveau un copil.
Camelia Șuteu ar fi plecat luna trecută în Germania și ar fi trebuit să revină acasă la începutul luni decembrie.
Prietenii fac apel către toți care vor să dea o mână de ajutor pentru ca Sorin Șuteu să o poată aduce pe soția sa acasă din Germania.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Un comentariu:

  1. http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/doliu-in-familia-suteu-sotia-interpretului-de-muzica-populara-a-murit-522327.html
    Poftim exclusivitate! Rusine!

    RăspundețiȘtergere