12 noiembrie 2014

EXCLUSIV ! Cristi din Banat sare la gatul lui Baldovin si lui Vlad '' Nu ma dedic acestor specimene care fac misto de mine '' VEZI cum le raspunde cu aceeasi moneda

Cristi din Banat a ajuns cunoscut dupa ce ultimul sau videoclip a ajuns viral pe internet
Cristi din Banat a devenit cunoscut dupa ce Mircea Badea l-a luat la misto, iar peste noapte solistul s-a trezit vedeta. Acum clipul sau, care i-a adus notorietatea pe plaiuri mioritice, a fost parodiat de un tanar clujean, iar video-ul a devenit viral.Vlad a reusit cu clipul sau sa stranga, in zece minute, mai multe viziualizari decat Cristi din Banat in aproape un an.
Parodia a reusit sa stranga in scurt timp sute d emii de vizualizari
“Totul s-a facut in zece minute, eram cu niste prieteni si am zis hai sa facem ceva tare. Ce mi-a lipsit au fost pantalonii albi. Eram mai multi la mine acasa, la Cluj, iar un prieten m-a intrebat daca l-am vazut la Maruta pe asta. Am mers in oras am cumparat petale de trandafiri, de la un prieten am facut rost de clopul de morosan, iar un alt prieten ne-a asteptat cu “scena” pregatita si tot asa”, ne-a spus Vlad, razand cu lacrimi.
Cristi din Banat a fost umilit de cantaretul de muzica populara Marius Baldovin dar si un tanar clujean care au facut misto pe seama melodiei cantaretului din Banat,acesta a declarat in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro despre comportamentul si misto-urile care sau facut pe seama lui :'' Nu ma dedic acestor specimene care fac misto pe melodiile mele,atat timp cat am cariera muzicala in fata si nu bag pe nimenii in seama,ma simt foarte bine in pielea mea ,stiu ca a facut misto de mine Baldovin dar o sa plateasca pentru misto-urile lui '' a declarat Cristi din Banat pentru site-ul Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu