10 noiembrie 2014

EXCLUSIV ! Concurentul de la X FACTOR,Lucian Isar vrea sa o cunoasca pe Sexy Morosanca : ''Mi-ar place sa o cunosc ''

Hohote de ras ! intre concurentul de la X Factor,Lucian Isar si Sexy Morosanca,acestea vor sa se cunoasca unul cu altu .

In  EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,cei doi au vorbit despre legaturile care intre ei se leaga o relatie amoroasa dar si pe plan muzical .Lucian Isar a facut pasul de a vorbi despre cum si-ar dori sa o cunoasca pe Sexy Morosanca ''Mi-ar face buna placere sa colaborez cu ea pe plan muzical si sa facem show de zile mari si poate ne si combinam ,da-l dracu ca e la moda ''a spus  Lucian Isar cel care l-a facut pe Banica Jr la X FACTOR sa se prapadeasca de ras.
Contactata telefonic de Gazeta Mondena ! Sexy Morosanca a vorbit deschis cum doreste sa il cunoasca pe Lucian dar si cum vrea sa colaboreze pe plan muzical '' Vreau sa il cunosc,am vazut ca are voce si mi-ar face placere sa colaborez cu el dar numai el sa vrea sa colaboreze cu mine am vazut ca are inclinatii in muzica si este priceput in muzica populara,e simpatic,amoros,imi plac brunetii la nebunie ''a declarat Sexy Morosanca pentru Gazeta Mondena.
Se pare ca cei doi isi dau intalnire in cadrul emisiunii''WoWbiz '' de la Kanal D pentru a se cunoaste cat mai bine si cum isi pun in plan colaborarea muzicala.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu