14 noiembrie 2014

Elena Gheorghe: “Nu cred în regrete”! Citeşte cele mai sincere declarații ale artistei!

Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în ultimii ani s-a impus din ce în ce mai mult pe piața muzicală internațională. Cu multă pasiune, trudă și voință a reușit să ajungă la inimile a milioane de oameni, iar acum se bucură de o carieră de succes. Despre cum reușește să se împartă între scenă și viața personală, cât de importanți sunt fanii pentru ea, care sunt planurile de viitor, ce ar schimba din trecutul ei și muuuulte alte declarații sincere, spuse din inimă, citiți în interviul EXCLUSIV pe care ni l-a acordat!

Bună, Elena! Ai revenit recent alături de Glance cu piesa „În Bucăți”, care se bucură de mult succes! Faci echipă bună cu Glance. Ai fost de la început convinsă că vrei să lucrezi cu el?
Elena: Hei, drăgălașii mei! Glance e un artist special, cu o energie unică, foarte poetică și avem chimie împreună atât în studio, cât și pe scenă. „În bucăți” este a treia noastră colaborare, după hit-urile „Ecou” și „Mamma mia”. De data asta el e cel care m-a invitat să fac un feat. pentru piesa lui și am acceptat imediat pentru că suntem cu adevărat o echipă grozavă. Ne simțim unul pe celălalt și cred în talentul lui de „poet ritmat”. E un artist pe care îl admir și sunt bucuroasă că am putut colabora din nou, pe o piesă atât de intensă și puternică.
unnamed (2)
Sunt deja 3 piese pentru care ați făcut echipă. Se poate transforma într-o colaborare de și mai lungă durată?
Elena: Suntem artiști care vin din zone muzicale diferite. Ne-am întâlnit cu succes pe piese care au plăcut mult publicului și dacă se vor ivi oportunități wow, în care să fim din nou parteneri de hit, de ce nu?

Care e lucrul pe care îl apreciezi cel mai mult la tânărul de origine arabă?
Elena: Îmi place vocea lui cu un timbru unic, energia lui foarte cool, liniștea și starea de siguranță pe care o imprimă în echipele în care lucrăm pentru piesele sau pentru clipurile noastre, sensibilitatea lui, exotismul – normal (îi admir mereu coafurile elaborate și foarte fashion) și bunul său simț extraordinar.

Din câte știu, urmează să lansezi și tu propriul single. Este compus tot în studiourile Kazibo Music?
Elena: Vă mai țin un pic pe jar… :) Toată povestea, în curând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu