5 noiembrie 2014

El este romanul care a innebunit toate actritele de la Hollywood!

El este romanul care a innebunit toate actritele de la Hollywood!
Nu doar romance superbe precum Madalina Ghenea, Anamaria Marinca sau Ana Ularu fac furori la Hollywood. Avem si tineri actori care au cucerit inimile vedetelor din Cetatea Filmului. Sebastian Stan o obtinut recent inca un nou rol intr-o productie in care va juca alaturi de nume mari ale cinematografiei.

Meryl Streep va interpreta rolul mamei lui Sebastian Stan in pelicula "Ricki and the Flash". Sau invers. Stan va juca rolul fiului lui Meryl Streep. Cert este ca succesul pe care actorul de origine romana il are la Hollywood il aduce din nou in preajma unor vedete de calibru. Si asta pentru ca recent, actorul Sebastian Stan, in varsta de 31 de ani, a semnat cu Studiourile Marvel pentru nu mai putin de noua productii!Printre filmele in care constanteanul, celebru si pe plaiuri mioritice dupa rolul din serialul "Gossip Girl", joaca se numara "Captain America: The Winter Soldier", unde interpreteaza rolul lui Bucky Barnes sau Soldatul Iernii, un fost prieten al eroului principal, transformat in adversarul sau numarul unu. El a devenit astfel primul actor roman din istorie care joaca rolul unui supererou.

"Am avut cinci luni la dispozitie sa ma pregatesc pentru rol. Am studiat despre Razboiul Rece. M-am documentat despre istoria KGB-ului. M-am uitat la o gramada de filme cu spioni si documentare si am invatat cat mai multe lucruri despre perioada aceea, incercand sa inteleg ce s-a intamplat atunci. Am studiat si metodele KGB-iste si am experimentat chiar si tehnica spalarii pe creier", a declarat Stan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu