3 noiembrie 2014

E fericita alaturi de sotul ei ! Vezi ce personaj monden de la noi este fericita de relatia pe care o are cu el


Sunt un cuplu minunat in lumea mondena,au o relatie de aproape 2 ani si se inteleg excelent,este vorba de Roxana Marinescu Schwartz si Victor Schwartz .

Cei doi sau cunoscut intr-o emisiune televizata atunci cand Roxana a apelat la un medic specialist pentru a-i mari buzele ''"Ne-am cunoscut la o emisiune TV,acum 2ani ,el a fost medicul invitat in platou pentru a imi injecta buzele!!Imi era foarte frica pentru ca nu stiam daca este bun medic ,daca injecteaza bine si chiar ma gandeam ca o sa iasa un dezastru '' a declarat Roxana Marinescu Schwartz pentru Gazeta Mondena .

Acum bruneta a luat o decizie in viata ei si a trecut la alte fapte,acum doi ani a divortat de fostul ei sot si l-a cunoscut pe Victor Schwartz ''Am fost pe aceasi lungime de unda si am avut incredere maxima devenind in prima faza buni prieteni,dupa care am divortat si am decis sa incepem o frumoasa poveste de dragoste,suntem suflete pereche si ne iubim foarte mult '' a mai spus Roxana pentru Gazeta Mondena .

Se complac unu cu altu 

Bruneta pare sa nu fie dezamagita de sotul pe care l-a ales in viata ei,asa ca Roxana ne-a dezvaluit cateva picanterii din relatia pe care o are cu Victor ''Ne contrazicem doar la treburile casnice :el gateste bine,eu stiu sa calc si ne completam '' a cochis Roxana pentru Gazeta Mondena.


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu