28 noiembrie 2014

DJ-iţa Bianca Linta a lansat videoclipul piesei “Divided Sky”

DJ-iţa Bianca Linta a lansat videoclipul piesei “Divided Sky”
Supranumită “Ioana D’Arc din Viitor”, Bianca Linta este o artistă de origine română care şi-a construit cariera de cântăreaţă şi DJ în New York. Iată cel mai recent videoclip al său “Divided Sky”.

Anul 2014 o aduce pe Bianca Linta, înapoi acasă, cu un mesaj puternic şi cu un dor de ţară, artistă este pregătită să lanseze noul ei videoclip, “ Divided Sky”.
Bianca
“Piesa vorbeşte despre generaţia schimbării, de generaţia care este mai puternică acum că este unită, despre lucrurile care sunt mai mari decât eu, tu, el, ea! Sunt mândră că sunt românca şi mă bucur să mă întorc acasă!” a declarat Bianca Linta.

S-a remarcat peste hotare datorită energiei pe care o emană în timpul show-urilor, aşa a ajuns şi în vizorul celor mai importante case de discuri, însă Bianca a ales că drumul ei internaţional să pornească din România. Contractul semnat cu Universal Music România îi oferă o bază solidă în industria muzicală autohtonă şi îi păstrează deschise uşile industriei internaţionale.
Bianca
La vârsta de 17 ani Bianca Linta a decis să părăsească oraşul natal, Reşita, şi să se mute în SUA, unde şi-a dat seama că adevărata ei pasiune este muzica. A început să mixeze absolut întâmplător în anul 2010 când s-a trezit la platane într-un club de peste ocean.

VIDEO :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu