6 noiembrie 2014

Diagnosticul de ultima ora dat de medici Narcisei! "Sufera de sindromul masochismului"

La nici doua saptamani de la scandalul in care au fost implicate fostele iubite ale lui Nicolae Guta, Narcisa a fost diagnosticata de medici cu un sindrom periculos. Mai exact, fosta iubita a manelistului si-ar putea face rau in orice secunda.
Razboiul pe care iubitele lui Nicolae Guta il duc de aproape un an s-a terminat cum nu se putea mai prost. In urma cu aproape doua saptamani, Narcisa a prin efractie in casa lui Beyonce de Romania, pe care a batut-o mar, iar mai apoi a amenintat-o cu un pistol. Dupa ce a scapat din calvarul trait, Madalina a mers si a depus plangere la politie, iar rivala ei a fost arestata. In prezent, Narcisa se afla acasa, dupa ce a fost eliberata sub control judiciar.
Extrem de trista, Narcisa pleaca de acasa insotita de fiul sau si se indreapta catre un restaurant din Capitala
Insa, pentru ca faptele sale au ridicat multe semne de intrebare, mama fiului lui Guta a fost trimisa la un control psihologic amanuntit. Dupa aproape cinci ore in care i s-au efectuat diferite teste, medicii au ajuns la concluzia ca Narcisa sufera de o boala psihica:

Sufera de sindromul maoichismului!
 "Medicii sustin ca ea sufera de un sindrom periculos, cel al masochismului. Este dependenta de durere, trebuie sa isi faca rau, nu poate duce o viata normala. Daca nu se cearta nimeni cu ea, daca nu o loveste nimeni, nu are cum sa se simte bine. Atunci ajunge sa isi faca ea rau.  Acest sindrom este extrem de periculos si trebuie tratat.
Narcisa Guta si-a luat baiatul si au plecat impreuna la manastirea Prislop
Fara ajutorul unui medic de specialitate, pacientul poate ajunge chiar si sa se sinucida. In astfel de cazuri se recomanda un tratament medicamentos, dar si sedinte la psiholog, pentru ca problemele existente sa fie rezolvate"
, a declarat un apropiat al Narcisei.

sursa : cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu