20 noiembrie 2014

Cum isi rasfata Gheorghe Hagi fiica. A dat 2.000 de euro pe....

Gheorghe Hagi a licitat 2.000 de euro la primul bal de caritate al Hope and Homes for Children Romania, pentru un colier in forma de inima pentru fiica sa, Kira, care se afla la studii in Statele Unite si de care marturiseste ca ii este foarte dor.

Totodata, intr-un discurs emotionant, celebrul sportiv a tinut sa sublinieze ca, din punctul sau de vedere, una dintre cele mai importante investitii este cea in viitorul copiilor - referindu-se de aceasta data la cei peste 8000 de copii inca institutionalizati, care, cu sprijinul Hope and Homes for Children Romania, dar si prin generozitatea celor prezenti la bal isi pot gasi drumul spre o familie.

Colierul Roberto Coin si rochia de seara Cristallini licitate de Gheorghe Hagi au fost purtate in seara balului de Dana Savuica, unul dintre sustinatorii cei mai activi ai cauzei Hope and Homes for Children Romania.

Meciul de tenis cu Ilie Nastase la BRD Tiriac Nastase Trophy licitat contra sumei de 1300 de euro a fost castigat de o personalitate din zona de
business. Tot un om de afaceri va avea ocazia sa faca un tur al fabricii Maserati, sa beneficieze de indrumarea unui pilot de testare si sa se afle la volanul bolidului de curse, totul contra sumei de 2600 de euro. 1550 de euro a fost pretul la care s-a ajuns in urma licitarii unei excursii la Paris si a posibilitatii de a urmari echipa de rugby a Frantei in Turneul celor sase natiuni. Doua persoane din staff-ul ambasadei Italiei la Bucuresti au fost fericitii castigatori ai unor invitatii la finala de la Vocea Romaniei, iar in urma unui concurs care a antrenat toata sala, o singura persoana a castigat doua bilete oferite de Air France catre orice destinatie continentala.

68 de mii de euro a fost suma stransa la primul bal de caritate al Hope and Homes for Children Romania, iar cu acesti bani, noi locuinte de tip familial pot fi ridicate in multe locuri din tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu