21 noiembrie 2014

Cine este cel care a refuzat-o pe Antonia: Nu va suparati doamna, dar am iubita!

Mario Rus, unul dintre concurentii care s-au prezentat la auditiile “KIDSing” de la Craiova, a avut parte de o surpriza de proportii, fiind admis in gale cu o intarziere de … trei luni.Dupa ce, initial, a fost respins la auditiile din iunie, producatorii show-ului l-au vrut in gale. Acestia si-au motivat alegerea apreciind nu neaparat calitatile vocale ale lui “Don Mario”, cum i se spune baietelului in varsta de 7 ani din Oradea, ci pe acelea de entertainer.


Asa ca, atunci cand Mario a venit la Bucuresti, in calitate de sustinator al prietenei sale, Miruna Gavris, Wilmark l-a luat de mana, i-a aratat scena “KIDSing” si i-a dat vestea cea mare.

Intr-adevar, prestatia lui Mario, in cea de-a sasea semifinala, a meritat efortul venirii la Bucuresti. Urmand mesajul piesei sale, “S-o facem lata”, a lui Stefan Banica Jr., Mario a facut-o lata… uimind publicul cu replicile date juratilor.

Micul Mario, admirator declarat al Antoniei, a facut-o pe aceasta sa exclame: “Am crezut ca doar eu sunt iubita ta!” Nonsalant, Mario i-a dat raspunsul imediat: “Toate fetele sunt iubitele mele! Nu va suparati doamna, dar sunteti mult prea mare pentru mine! (…) Am o iubita de varsta mea”.

“Tu ce nota ti-ai da?”, l-a intrebat Gabriel Cotabita, dupa ce pustiul a interpretat piesa lui Stefan Banica Jr. “Nu stiu, ca eu nu sunt specialist!”, a venit raspunsul, prompt. Spontaneitatea lui Mario l-a dezarmat pe exigentul Gabriel Cotabita: “Nu am nota pentru tine. Pentru ca tu esti altfel. Esti din alta categorie!”, a recunoscut cel mai exigent jurat “KIDSing”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu