25 noiembrie 2014

Ce se întâmplă când muzica face microfonie cu alcoolul. Top 10 derapaje puternic alcoolizate

Un strop de inspiraţie, o gură de tărie! Alcoolul a fost întotdeauna prieten cu artistul, însă, deseori, astfel de “întâlniri” au rămas antologice, martor fiind publicul. Vă prezentăm topul “derapajelor alcoolizate” ale soliştilor noştri la impactul violent cu… “duşca”.

Dan Amariei

Băut zdravăn, solistul trupei Omul cu Şobolani, Dan Amariei, a reuşit performanţa unică de a adormi întins pe scenă, în timpul unui concert de acum câţiva ani. Când publicul a conştientizat că nu-i o glumă, s-a revoltat şi a fost nevoie de protecţia poliţiei pentru ca trupeţii să scape din mâinile fanilor furioşi

Nr. 2-  Nicolae Guţă

Nicolae Guţă a băut la nunta Nicoletei, fiica lui, până a leşinat şi a ajuns la spital. Manelistul a recunoscut că s-a “împarfumat” bine şi sistematic, timp de două zile, cu mult înaintea evenimentului. La nuntă, el a leşinat în mijlocul petrecerii, a fost luat cu ambulanţa şi dus la Camera de gardă a Spitalului din Petroşani, unde i s-a pus diagnosticul: comă alcoolică.

Nr. 3 – Matteo

Anul trecut, bucuria Sărbătorilor de iarnă l-a euforizat pe Matteo. Aflat la Caracal, solistul s-a urcat pe scenă, beat criţă, după ce a “poştit” prieteneşte cu trupeţii săi o sticlă cu whisky, consumată “la bordură”. Uitând că în faţa lui se aflau sute de copii care veniseră să-l aplaude, lui Matteo i-a fost greu să se despartă de sticlă şi, într-o demonstraţie acrobatică de excepţie, a călcat în gol şi a căzut în cap. Până şi-a revenit el, banda şi-a făcut treaba.

Nr. 4 – Dan Bălan

Bucuros că şi-a întâlnit fanii de acasă, Dan Bălan a susţinut un concert memorabil la Chişinău (2011). Basarabeanul a uimit publicul, dar nu cu repertoriul lui, ci cu prestaţia care i-a făcut pe mulţi să pună pariu că Bălan va cădea de pe scenă. Cu vocea împleticită, privirea tulbure şi mişcări haotice, solistul a reuşit într-un final să rămână vertical, pe scenă, deşi era vizibil băut.

Nr. 5 – Uzzi

Uzzi (B.U.G. Mafia) a reuşit să înteţească spectacolul la un concert dat într-un club bucureştean, în urmă cu cinci ani, cântând însoţit de o sticlă de whisky pe jumătate băută. Show-ul a fost desăvârşit când solistul a căzut în cap de pe scenă! Deşi nu i-a dat drumul din mână, sticla s-a golit din cauza inerţiei, când Uzzi s-a prăvălit de pe scenă.

Nr. 6 – Connect-r


Artist de top în ultimii ani, soţ şi tată, Connect-R se consideră un om realizat, aşa că s-a îndreptat spre un alt deziderat în viaţă, şi anume să se perfecţioneze în consumul băuturilor alcoolice. Despre solist, pe numele său Ştefan Mihalache, care a făcut celebră sintagma “Kamarera, dă-mi o bere”, se spune că are lipici la băutură înainte să urce pe scenă. Aşa, de stimul vocal. Preferatul lui, whisky-ul sec, “asortat” cu ceva ţigări, ca să-şi regleze “vocea”.

Nr. 7 – Aurel Moldoveanu

Fan al vinului de casă, Aurel Moldoveanu, moştenitor al unei podgorii în Bordeşti, Vrancea, are mereu în portbagaj licoare din beciul tatălui său. Dincolo de pasiunea pentru vin şi ţuică, a rămas antologică situaţia în care a “inundat“ un Audi Q7, în portbagajul căruia s-a spart o damigeană. Mirosul de cramă al bolidului a dispărut după ce a plătit considerabil ca să schimbe tapiţeria.

Nr. 8 – Alin Oprea

Un alt artist care şi-a făcut o bună reputaţie în domeniu este Alin Oprea, solistul trupei Talisman. Problemele lui cu băutura au fost puse pe tapet chiar de fostul său coleg, Tavi Colen, care a declarat în repetate rânduri că se săturase să-l mai “care” după concerte. Alin s-a afirmat şi la emisiunea “Serviţi, vă rog!”, unde, conform celor declarate de prezentatorul emisiunii, Nea Mărin, “solistul era cu şpriţul în faţă de dimineaţa”.

Nr. 9 –  Paraziţii


parazitii bautura 01


Lipsiţi de inhibiţii şi de complexe, băieţii de la Paraziţii nu au ascuns niciodată faptul că trag la măsea, aspect des descris în piesele lor. Aproape la fiecare concert, hiphopperii mixează microfonul cu paharul.

Nr. 10 – Delia

Şi Delia mai “ciupeşte” câte un păhărel înainte de concerte, fapt recunoscut nonşalant de solistă. “Nu sunt falsă faţă de colegii mei. Beau puţin pentru a mă încălzi, a mă binedispune”, a declarat public solista, după ce, în timpul unui spectacol, cineva din rândul spectatorilor a acuzat-o că este mai “veselă” decât era cazul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu