7 noiembrie 2014

Ce nume îi va da Andra viitoarei sale fiice?

Sergiu și Andrei au sărbătorit azi dimineață 11 ani de Kiss FM împreună cu Andra și Smiley. Artiștii au concertat live și au cântat „La mulți ani!” radioului numărul 1 din România. Intervievați de cei doi realizatori ai matinalului, invitații le-au dezvăluit fanilor câteva secrete.
Pus mereu pe glume, Andrei a întrebat-o pe Andra dacă, în eventualitatea că ar avea și o fată, ar boteza-o Mara. Ca să o alinte „Măruța”, i-a explicat apoi realizatorul Kiss FM. „Îmi place și Mara, dar îmi place mai mult Alma-Maria, Eva-Maria”, a dezvăluit Andra, amintind că află zilnic din presă că ar fi însărcinată.
Ea în fiecare zi primește vestea că e însărcinată, numai că o primește din surse externe a comentat și Smiley.
Cei doi invitați au fost chestionați și cu privire la intenția de a-și face tatuaje. În vreme ce Smiley a declarat că nu vrea așa ceva, Andra a spus că-i este teamă. Eu mi-aș dori, dar n-am curaj. Mi-ar plăcea, dar nu mi-aș scrie poezii pe mine, mi-aș scrie numele băiatului, al fetiței, al soțului meua spus Andra.
Cei doi invitați au dezvăluit și care este juratul lor preferat de la X Factor, și anume Delia.
Sergiu și Andrei s-au interesat și cu privire la lucrurile care i-au supărat recent pe invitați, aflând că Andra este o persoană care nu se enervează cu una, cu două.
Eu nu mă enervez. Dacă mă enervez, îmi trece repede. M-am enervat că a răcit băiatul meu, dar nu m-am enervat pe cineva a mărturisit Andra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu