5 noiembrie 2014

Ce artistă din România revine după o lungă pauză?


După succesul național și internațional înregistrat cu hiturile „I Can Feel”, „Lovely Words”, „No U No Love” sau „I’m Done”, Ela Rose revine cu forțe proaspete, pregătită să recucerească topurile muzicale cu un nou single – „Mi-e frică”.

Produsă în studioul Dav7 Music, piesa „Mi-e frică” vorbește despre o poveste dintre doi oameni care s-au iubit, au încercat să facă totul pentru relația lor însă, într-un final, au acceptat faptul că fiecare trebuie să o ia pe propriul drum.

Lansat alături de un lyric-video, în care frumoasa Ela Rose aleargă de frica trecutului întunecat, single-ul evidențiază o nouă etapă din cariera muzicală a artistei, trecerea de la piese house în limba engleză, la cele cu influențe dubstep și cu versuri în limba română.


„<Mi-e frică> este un dubstep comercial, o noutate pentru România. Este prima mea piesă în limba română și sunt convinsă că mulți se vor regăsi în această poveste. Pentru că până acum nu am scris versuri în română, în cazul acestei piese totul a fost diferit. <Mi-e frică> a reunit toată gașca Dav7, iar fiecare membru în parte a contribuit cu cel puțin un vers”, mărturisește Ela Rose.

Ela Rose a ajuns la inima publicul în 2009, odată cu hitul „I Can Feel”, melodie care a fost desemnată piesa anului 2009 la Vibe Fm, totodată fiind inclusă în playlist-ul Ministry of Sound. De asemenea, în 2011, piesa „Lovely Words” a cunoscut succesul internațional în Grecia, Bulgaria, Serbia, țări în care s-a clasat pe cele mai înalte poziții în topurile muzicale.

VIDEO :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu