19 noiembrie 2014

Catalin Crisan are o noua iubita. Vezi cum arata!

Catalin Crisan are o noua iubita. Vezi cum arata!

Face ce face si tot se indragosteste. Dupa ce a trecut recent prin cel de-al doilea divort, Catalin Crisan s-a indragostit din nou.

De data aceasta de o stewardesa. O tanara doamna a fost surprinsa recent iesind din vila cantaretului dis-de-dimineata. Aceasta s-a indreptat direct catre Aeroportul Henri Coanda.Apropiatii cantaretului au marturisit, ca ei banuiesc ca acesta are o noua idila si ca ar fi cunoscut-o pe noua iubita in aceasta toamna.Catalin Crisan iubita
Alina, ultima nevasta a lui Catalin, nu a parut surprinsa de noua escapada amoroasa a barbatului de care a divortat in urma cu exact un an: "Lucrurile dintre mine si Catalin sunt incheiate, nu am nici o parere despre femeia din viata lui. Noi suntem divortati, am pastrat numele de Crisan, pentru ca a fost o decizie de comun acord. Eu n-am pe nimeni. Fiecare are destinul lui. Cat despre divort este traumatizant de ambele parti. Nimeni nu se casatoreste cu gandul sa divorteze. Fetita noastra implineste doi ani in decembrie, si este un copil minunat. Catalin ii plateste micutei pensia alimentara", a declarat ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu