25 noiembrie 2014

Anunt BOMBA facut de Lora: "Imi doresc sa fiu mama!" Cine va fi tatal copilului?


A trecut doar o luna si jumatate de la divortul de Daqn Badea si Lora face o declaratie care uimeste pe toata lumea. Cantareata isi doreste nespus sa devina mama, dar inca nu a dezvaluit cine ar putea fi tatal copilului.


Blondina sustine ca intentioneaza ca atunci cand va avea un copil sa aiba ce sa il invete, iar ea considera ca a venit momentul potrivit in care se simte suficient de pregatita pentru a purta o astfel de responsabilitate. Lora a mai spus ca este o persoana verticala si ca nimic din ce a trait pana acum nu a fost fara rost.

"Eu sunt o persoana foarte verticala. Eu simt oameni, situatii, lucruri. Am inteles ca drumul meu este ala pe care merg. Acum, cine e lasat sa fie langa tine, pentru cat timp, va fi. Eu sunt aceeasi. Poate putin mai curajoasa, mai incrancenata. Pana la urma, imi doresc sa fiu mama intr-o zi. O mama care sa aiba ce sa le spuna copiilor ei. Daca eram acum cativa ani, eram o floricica care nu credea ca nu exista ceva bun in orice", a declarat Lora in cadrul unei emisiuni TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu