7 noiembrie 2014

Antonia deschis sufleteste „Alex mă face fericită!”


Antonia este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și de succes artiste din România. La doar 25 de ani se bucură de o carieră de invidiat, iar acum se pregătește să devină mamă pentru a doua oară! Cum decurge sarcina, cât de emoționat este Alex că va fi tată și cât de mult au afectat-o toate răutățile care s-au scris despre ea în ultima perioadă.Dar pentru că au fost puse mai multe întrebări decât au încăput în varianta de print, vă invit să citiți interviul integral, mai jos!

Bună! Cum te simți? Cum evoluează lucrurile cu sarcina?
Antonia: Bună! Mă simt foarte bine, sarcina decurge normal, iar burtica îmi crește!  Totul merge bine și pot spune că sunt norocoasă.

Ești o tipă foarte activă și, pe lângă faptul că ești jurat într-o emisiune tv, mergi și la concerte. Până când ai de gând să continui cu efortul?
Antonia: Am decis să merg la concerte,  la studio i să fac orice activitate mai am câtă vreme mă simt bine. Nu mai pot merge la concerte foarte departe de București pentru că este foarte obositor.

 Presa de scandal a scris acum ceva vreme că ți-ai amânat mai multe concerte și proiecte pe care urma să le ai în această toamnă din cauza unor probleme de sănătate. E vreun pic de adevăr în treaba asta?
Antonia: Nu, deloc. Mi-am onorat toate angajamentele și concertele tocmai pentru că m-am simțit foarte bine!

 Ești la a doua sarcină și, evident, nu există bucurie mai mare în acest moment decât faptul că vei fi iar mamă. Crezi că o să-ți fie mai ușor de data aceasta, având în vedere că știi deja la ce să te aștepți?
Antonia: Sper să fiu la fel de norocoasă ca la Maya. Ea a fost un bebeluș  foarte cuminte și nu mi-a fost deloc greu să am grijă de ea. Acum bineînțeles că am puțin mai multă experiență, chiar sper să fie mai simplu! :)

Ce spune Maya despre faptul că va avea un frățior sau o surioară?
Antonia: Este foarte bucuroasă și spune că abia așteaptă să aibă grijă de bebeluș! :)

 După ce au aflat adevărul despre relația ta cu Alex, fanii vă susțin și vă sunt alături. Poți să le dezvălui care sunt lucrurile cu care Alex te-a cucerit?
Antonia: Le mulțumesc pentru susținere! Nu am nevoie de anumite lucruri ca să mă cucerească. Pur și simplu a fost el, iar asta a fost de ajuns.

 Care sunt cele mai importante calități ale lui?
Antonia: Mă face fericită! :) Este un om bun, blând, care mă face să râd și are grijă de mine.

 Știm că își dorea foarte mult un copil și iată că acum e pe cale să devină tătic. Care dintre voi doi e mai emoționat?
Antonia: Suntem amândoi la fel de încântați și de fericiți de venirea pe lume a copilului nostru.

 Ați început deja să amenajați camera pentru bebeluș?
Antonia: Nu încă, urmează să ne ocupăm și de partea aceasta.

Super BRAVO Girl: Ai fost constant în atenția presei în ultima perioadă. Ai simțit la un moment dat că nu mai faci față presiunii puse de articolele scrise? Unele dintre ele nu erau deloc adevărate…
Antonia: Mi-a fost foarte greu. Sunt o persoană sensibilă și mă afectează răutățile. Eram judecată într-una de oameni care nu îmi știau viața, care nu aveau idee despre ceea ce mi se întâmplă și care citeau lucruri în presă care nu erau adevărate. Am încercat ușor-ușor să mă detașez și să îmi dau seama că oamenii care contează pentru mine, fanii adevărați și mass-media de calitate vor face diferența între adevăr și știri create de dragul de a vinde.

 Te simți mai liberă de când ai recunoscut relația cu Alex și faptul că veți avea un copil împreună?
Antonia: Da, sunt mai liberă și mai relaxată. E mai simplu totul acum.
Antonia Alex

 Ce ai învățat despre copii din relația frumoasă pe care o ai deja cu Maya? Crezi că îți va fi mai ușor cu cel de-al doilea?
Antonia: Copiii sunt minunați! Maya mă învață în fiecare zi cât e de frumos să ai un copil prin tot ceea ce este ea, ce spune, ce gesturi are. O iubesc foarte mult, ea m-a făcut să îmi dau seama cum arată iubirea cu adevărat. Sper să fie la fel și cu următorul copil.

 Am văzut pe Facebook-ul tău că mai ai timp și de înregistrat în studio. Pregătești ceva muzical pentru viitorul apropiat?
Antonia: Da, aș vrea să lansez un nou single, pe lângă piesa pe care am lansat-o cu INNA, Dara și Carla’s Dreams.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu