11 noiembrie 2014

Ana Maria Georgescu, la Vocea României: „Ai fost tratată cu o «nesimțitorie» crasă“ Vezi cine a spus asta!


Vinerea trecută, Ana Maria Georgescu, artista care devenea vedetă în adolescenţă cu piesa "Ochii Tăi", a fost eliminată din concursul "Vocea României".

Cântăreaţa a intrat la duel cu Alina Anuşca, o tânără din trupa de backing vocals a lui Smiley, cel care le era celor două şi mentor în emisiune. Fetele au cântat piesa "Unwritten", a Natashei Bedingfield, iar Smiley a salvat-o pe Alina, considerând că aceasta îşi doreşte să muncească mai mult.

După emisiune, mulţi s-au arătat contrariaţi de subiectivismul lui Smiley şi de faptul că niciunul dintre ceilalţi trei antrenori n-a vrut-o pe Ana în chipa lor.

 Jurnalistul George Stanca şi-a exprimat, la rândul său, dezaprobarea faţă de ce s-a întâmplat.

„M-ai impresionat la proba în orb. Aproape că nu te-am recunoscut. Fiindcă atunci când ai câștigat Mamaia aveai 16 ani. Erai un copil uluitor. A mai trecut ceva vreme. Apoi, este sigur, tu ai vrut să te re-impui. La «Vocea». Rebrenduire. Te-ai perfecționat. Ai crescut. Ai evoluat. Și de-odată observ că această maturizare devine o anatemă, un stigmat. Povară. Ai fost tratată cu o «nesimțitorie» crasă. Cu rea voință….«Ce mai caută, bă, și asta aici?» Lucru care mi s-a părut moralmente oribil. Jegos. De altfel, mă uitam la ei, la jurați, cum stăteau cu nasu-n desk, când să-ți deie ultima șansă. Ai fost o fraieră. Trebuia să nu accepți. Când ai văzut că nu ești dorită de antrenorul tău, trebuia să pleci brusc…»

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu