20 noiembrie 2014

Alexandra Stan a cunoscut arta culinară japoneză… la București!


Fascinată de cultura și arta japoneză și recunoscătoare pentru succesul pe care îl are în „Țara Soarelui-Răsare”, Alexandra Stan a participat, aseară, la un eveniment inedit, de introducere în arta culinară japoneză.


La ceremonie au participat invitați români, simpatizanți ai culturii și tradițiilor japoneze, dar și ambasadorul Japoniei în România, domnul Keiji Yamamoto, care a felicitat-o pe artista româncă pentru muzica pe care o cântă și pentru respectul pe care îl are pentru țara lui, invitând-o să se simtă „ca acasă” la toate evenimentele cu specific japonez din România.


Alexandra Stan 2
Alexandra, la rândul ei, i-a marturisit că, deși în pieptul ei „inima îi bate tot românește”, este fascinată de tot ce vine din Japonia, de la muzică, dans, artă culinară, tradiții, superstiții, până la politețea fascinantă pe care o poți remarca la japonezii din ziua de azi.

Venit din Tokyo special pentru evenimentul de la București, chef-ul Akio Saito i-a explicat artistei că „secretul bucătăriei japoneze constă în punerea în evidență a celor 4 anotimpuri”, iar Seika Azuma, profesoara de dans, care a interpretat un dans tradițional japonez, i-a mărturisit artistei că și în dans trebuie să existe mereu o perfectă armonie cu tot mediul care ne înconjoară.

Alexandra Stan a fost de 4 ori în Japonia, cântând în cadrul unor festivaluri, concerte și turnee în mai multe orașe, ultima dată fiind în septembrie-octombrie 2014, timp de două săptămâni, în turneul de promovare a albumului „UNLOCKED”, ediția japoneză, care se va lansa și în România pe 25 noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu