13 noiembrie 2014

Alexandra Bădoi l-a întâmpinat pe Armin Van Buuren cu țuică

Armin Van Buuren clop
 Olandezul Armin Van Buuren i-a acordat Alexandrei Bădoi un interviu în exclusivitate. Celebrul DJ a vorbit despre viața sa, despre concertele care îl poartă prin lumea întreagă, despre nominalizările la Grammy și titlul de cel mai bun DJ din lume pe care și l-a adjudecat de nu mai puțin de cinci ori.

Armin Van Buuren si Alexandra Badoi 2014

„Iubesc România, de fapt România este una dintre primele țări în care am avut spectacole și fanii de aici sunt uimitori”, i-a zis el Alexandrei Bădoi. La finalul interviului, vedeta Antenei 1 i-a oferit cunoscutului DJ cozonaci românești, țuică, un instrument muzical și un clop maramureșan care să-i amintească de România.

La rândul ei, Alexandra a primit cuvinte de laudă din partea lui Van Buuren: „Știu că ești o cântăreață foarte bună, ai multe colaborări cu nume mari”, i-a spus DJ-ul.

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator a mărturisit că, în cadrul concertului pe care DJ-ul l-a susținut sâmbătă seară în București, a avut parte și de o surpriză: „Pentru mine cel mai frumos moment a fost când Armin Van Buuren a mixat melodia mea, „Goodbye” (feat. Andrew Rayel). A fost un sentiment extrem de plăcut”, a spus Alexandra. Aceasta este și prima cântăreață din România prezentă pe una dintre compilațiile anuale ale lui Van Buuren.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu