3 noiembrie 2014

Ai da mii de euro să le vezi dansând provocator de Revelion? Iată ce sume cer asistentele lui CapatosAna Maria Mocanu si Loredana Chivu, asistentele „păcătoase” ale lui Dan Capatos, încasează sume uriase pentru a anima distracția în cluburi. Cum au ajuns vedete TV, pentru show-ul de Revelion, cele doua au cerut un onorariu de 5000 de euro fiecare.
“Mai multe cluburi din tara le vor de Revelion, iar Loredana si Ana Maria vin numai la pachet. Sunt in discutii cu diversi patroni, iar sumele pe care le pretind cele doua asistente TV sunt din ce in ce mai mari.

“Mai multe cluburi din tara le vor de Revelion, iar Loredana si Ana Maria vin numai la pachet. Sunt in discutii cu diiversi patroni, iar sumele pe care le pretind cele doua asistente TV sunt din ce in ce mai mari.

Daca anul trecut au incasat fiecare cate 3000 de euro intr-o singura noapte, pentru ca au animat atmosfera prin dansurile lor aproape porno, iata ca, de data aceasta, ele vor 5000 de euro. Momentan sunt in negocieri, ramane de vazut daca cineva le va da asemenea sume”, a declarat un apropiat al celor doua.CV de star

Ana Maria Mocanu s-a lansat dansând provocator in emisiunea “Fata de la miezul noptii”, de la Taraf TV.

Loredana Chivu este o fosta animatoare, care a castigat castingul pentru postul de asistenta TV a lui Dan Capatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu