8 octombrie 2014

Vesti bune: Se pregateste un nou film "Sex and the City"


Un nou film din seria "Totul despre sex", a treia productie pentru marele ecran a francizei inspirate din serialul TV omonim de mare succes, ar putea intra in productie.

Potrivit declaratiilor actritei Jennifer Huddson, care va si juca in noua pelicula,
un al treilea film inspirat din serialul "Totul despre sex/ Sex and the city" ar putea fi realizat, proiectul fiind deja discutat de producatori, informeaza contactmusic.com.

"Este posibil sa se intample. Cineva tocmai m-a contactat in legatura cu asta. Deci, daca se discuta, este posibil sa se faca. Cautati-o pe fata voastra, Louise din St Louis", a spus Hudson in interviul pentru Dish Nation, referindu-se la rolul Louise pe care l-a interpretat in filmul "Totul despre sex 2", din 2010, cand era asistenta personala a lui Carrie Bradshaw.

Speculatiile despre un nou film al francizei au fost alimentate si de declaratiile vedetei principale a productiei, Sarah Jessica Parker, care a spus, in ianuarie, intr-un interviu pentru InStyle, ca nu vrea sa astepte foarte mult pentru a juca din nou rolul Carrie Bradshaw."Nu este o decizie care poate fi amanata foarte mult. Nu vreau sa fiu nevoita sa port o rochie foarte larga", a spus Parker.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu