7 octombrie 2014

Uite cum a arătat mireasa lui Robert Turcescu
Fostul moderator de televiziune s-a recăsătorit în weekend cu Oana Nuţu, de profesie designer vestimentar. Atât el, cât şi mai tânăra lui soţie, au fost extrem de discreţi şi i-au rugat pe jurnaliştii prezenţi să le respecte intimitatea.

În dimineaţa zilei de sâmbătă, Robert Turcescu (39) s-a căsătorit civil, la Primăria Sectorului 1, cu Oana Nuţu (25).„E o zi minunată pentru noi, suntem fericiţi, suntem bucuroşi, vom avea alături de noi la acest eveniment oamenii dragi din familie. Le mulţumim tuturor celor care se bucură împreună cu noi de aceste momente“, a declarat Turcescu în faţa jurnaliştilor.
De asenemenea, Turcescu le-a mulţumit ziariştilor prezenţi „pentru decenţă“ şi i-a rugat „să respecte faptul că este vorba despre un eveniment intim, o poveste fericită“.
La orele prânzului, cei doi au mers să oficieze şi cununia religioasă.
Jurnaliştii de la Click! au remarcat faptul că Oana a purtat, atât la cununia civilă, cât şi la cea religioasă, aceeaşi pereche de sandale crem cu toc înalt.
După ceremonie, tinerii însurăţei au mers să petreacă împreună cu apropiaţii lor la o pizzerie.
Fostul realizator de televiziune nu este la prima căsătorie. Jurnalistul a mai fost însurat o dată, cu Corina (43), cea care i-a dăruit şi o fată, Ioana (12). Cei doi au divorţat în 2004.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu