6 octombrie 2014

Rita Ora, îndrăgostită de iubitul ei milionarDupă despărţirea artistei de Calvin Harris, zvonurile despre cine este noul ei iubit s-au încrucişat. Ieri, însă, Rita a postat pe Twitter câteva poze alături de Ricky Hilfiger, nimeni altul decât fiul lui Tommy Hilfiger, pentru a-şi confirma noua poveste de iubire

N-ai zice asta despre el la prima vedere, însă Ricky Hil, aşa cum îşi spune el pe scenă, este, la numai 24 de ani, multimilionar. Nu datorită faptului că s-a afirmat pe ici-pe colo, prin Amcerica, şi ca artist rap, ci, desigur, pentru că este fiul mogulului fashion Tommy Hilfiger. Primele zvonuri despre faptul că s-ar fi cuplat cu artista de 23 de ani au apărut chiar din luna iunie, când cei doi s-au cunoscut la petrecerea unui prieten comun, la vila acestuia de la Hollywood. Iar de-atunci, Ricky a preferat să-şi petreacă marea majoritate a timpului prin Europa, pentru a nu o pierde pe Rita din ochi. "Lucrurile s-au legat între ei din prima şi chiar se plac, aşa că Rita l-a invitat s-o însoţească în turneul ei. Vor să vadă unde va duce povestea aceasta frumoasă dintre ei", a declarat o sursă din anturajul ei.
Interesant este, însă, faptul că tot în perioada asta, umblă vorba că Rita ar flirta intens cu colegul ei din juriul show-ului "The Voice", Ricky Wilson, solistul formaţiei Kaiser Chiefs. Aşadar, ce va alege Rita... între rap şi rock? Oare banii? Căci, la acest capitol, Wilson n-are nicio şansă în faţa juniorului Hilfiger.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu