9 octombrie 2014

Razboi in culise: Tensiune intre juratii "Masterchef" si "Iadul Bucatarilor"


Chiar daca la suprafata par ca nu le pasa ce se intampla in ograda celorlalte televiziuni sau show-uri de acelasi gen, se pare ca intre juratii "Masterchef" si cei ai "Iadului Bucatarilor" exista un razboi tacit, ce se da in culise.

Chef Patrizia Paglieri, noul jurat de la "Masterchf", face numai nopti albe de cand a debutat si show-ul culinar "Iadul Bucatarilor", care se difuzeaza in acelasi interval orar cu emisiunea de la Pro TV.

"A fost atat de mare tensiune in seara respectiva. Show-urile culinare au debutat si la Antena, si la Pro in aceeasi seara. Dupa ce au fost difuzate ambele emisiuni, Patrizia a facut noapte alba. Ne-a povestit ce nu a putut sa doarma din cauza emotiilor. A atipit un pic spre ziua si atunci a visat numai tabele, grafice si cifre. S-a linistit abia a doua zi, cand au venit audientele. "MasterChef"-ul de la Pro TV batuse "Iadul Bucatarilor" de la Antena. Patrizia se temea ca telespectatorii vor dori sa ii vada pe fostii jurati de la Pro TV si vor schimba canalul", a declarat o persoana din anturajul juratei de la MasterChef, pentru wowbiz.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu