29 octombrie 2014

Pro TV aduce un nou show in Romania! Este un format de succes, iar din proiect face parte si Nadia Comaneci

România este prima țară care achiziționează drepturile de difuzare pentru un nou format prime-time de entertainment. CME Programming a achiziționat de la BBC Worldwide drepturile pentru Tumble, producție recent lansată în Marea Britanie cu rezultate spectaculoase de audiență încă de la prima ediție, scrie reportervirtual.ro.

Parteneriatul între CME Programming și BBC Worldwide se va concretiza on-air la PRO TV în toamna anului 2015. Această colaborare este cu atât mai importantă cu cât din juriul show-ului britanic face parte Nadia Comăneci, cea care a intrat în istoria gimnasticii mondiale cu prima notă de 10.

Potrivit Reporter Virtual, formatul Tumble pune alături vedete și experți care iau parte la probe de gimnastică ce le testează limitele fizice. Versiunea britanică produsă de BBC Entertainment este un format de familie strălucitor, care aduce la un loc muzică, stil, farmec, vedete și spirit de competiție inspirat din lumea circului și a gimnasticii.

"Pro TV este liderul televiziunilor din România încă din primul an de lansare. Am scris istoria televiziunii românești, iar Tumble va fi o pagină importantă din aceasta, un format ce aduce entertainment de top pentru telespectatori, o producție inovativă cu o importantă valoare adăugată. Suntem încântați de semnarea acestui parteneriat, considerăm că România este locul perfect pentru difuzarea acestui show luând în considerare tradiția în gimnastică și numeroasele talente și medalii pe care această țară le-a obținut de-a lungul anilor.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

"Tumble este un format de show TV care te face curios de cum intri în contact cu el. Eu am fost sedusă imediat ce am citit scenariul. Tumble oferă tot ceea ce oferă formatele de talent show și ceva mai mult. Complexitatea exercițiilor la  care sunt supuși concurenții, multe dintre ele unice, exerciții care combină gimnastica cu acrobația te fac să urmărești fascinat evoluția acestora. Foarte interesant este și ce se întâmplă în spatele scenei, orele de antrenament, progresul pe care îl fac cei ce participă la această competiție este remarcabil. Am primit foarte multe aprecieri, multe felicitări în urma emisiunii, meritul este al celor care au gândit acest format, al echipei care l-a pus în practică, al concurenților care fac din acest spectacol unul extrem de incitant, care te provoacă să urmărești bătălia concurenților, o bătălie care nu este cu ceilalți, este o bătălie cu tine, cu depășirea propriilor limite. Tumble este un show de televiziune și o lecție de viață.”, spune Nadia Comaneci, jurat al show-ului.

Show-ul a fost difuzat live pe BBC One pentru prima oară pe 9 august 2014, avându-i în juriu pe Nadia Comăneci, Louis Smith, Craig Heap and Sebastien Stella. Gazda show-ului britanic este Alex Jones.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu