1 octombrie 2014

Narcisa Iorga, afară din CNA. OUG pentru cvorum redusNu va mai obține un mandat de membru al CNA. Însă motivele invocate sunt cu totul diferite. Mai mult, decizia nu va fi luată mâine, așa cum se aștepta Narcisa Iorga, și se ia în calcul chiar o Ordonanță de Urgență pentru ca CNA să funcționeze cu cvorum redus.


Narcisa Iorga a fost propusă de Președinția României pentru un nou mandat de membru al CNA. Așa cum a anticipat, Narcisa Iorga nu are nicio șansă. Narcisa Iorga a opinat că parlamentarii Puterii nu-i vor acorda un nou mandat pentru că abia așteaptă să scape de ea, președintele Traian Băsescu fiind pe final de mandat.

În realitate, parlamentarii nu o vor vota pe Narcisa Iorga din cauza urmăririi penale în dosarul de licențiere a televiziunii primarului Gheorghe "Pinalti" Ștefan. Narcisa Iorga este acuzată de procurorii DNA pentru instigare la infracţiunea de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un partid.

In plus, Parlamentul nu va lua în curând o decizie, ci abia la sfârșitul lunii octombrie. Narcisa Iorga declara, marți, că se așteaptă ca miercuri să ia decizia în plen. Problema va fi că din noiembrie, când pleacă alți doi membri CNA, Consiliul nu va mai avea cvorum. Prin urmare, este luată în calcul o Ordonanță de Urgență prin care CNA să funcționeze 60 de zile cu un cvorum redus, de șapte membri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu