14 octombrie 2014

Naomi Campbell: "Mi-e teama!" Vezi cum lupta super-modelul impotriva virusului Ebola!


Pe masura ce virusul Ebola face tot mai multe victime, unul dintre cele mai mari nume din industia fashion isi exprima ingrijorarea si planuieste sa ajute publicul sa constientizeze potentialul pericol. Naomi Campbell, faimosul super-model, a dezvaluit ca este din ce in ce mai jngrijorata de raspandirea acestei boli.

"Mi-e teama", a declarat ea pentru publicatia "Page Six", adaugand ca are o casa in Kenia si lucreaza cu trei orfelinate de acolo. Naomi este hotarata sa sustina lupta impotriva virusului Ebola, iar primul pas este planificarea unui fashion show cu scopuri caritabile. Defilarea "Fashion for Relief" are ca scop ajutarea victimelor acestui virus, dar si educarea publicului asupra acesti boli, deoarece Campbell este de parere ca se cunosc foarte putine despre aceasta boala.
Naomu Campbell actiune caritabila

"Oamenii nu au o idee clara despre ceea ce este Ebola" a spus Naomi, adaugand ca vrea ca oamenii sa inteleaga foarte bina ca "Ebola nu face discriminari".

Este a doua oara pe parcursul ultimei saptamani cand Naomi si-a scos la iveala latura sa caritabila, dupa ce martea trecuta a postat un selfie cu hashtag-ul #wakeupcall. Noul trend pe internet implica celebritati care posteaza selfie-uri imediat ce se trezesc din pat, cu scopul de a strange fonduri pentru UNICEF.
Naomu Campbell actiune caritabila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu