9 octombrie 2014

Legatura incredibila dintre Daminuta si Ramona Gabor! Fotbalistul, idila cu sora Monicai!


Cristian Daminuta, fotbalistul care ar fi lasat-o insarcinata pe Denisa Botcari, dar se jura ca o iubeste pe Madalina Pamfile, a fost intotdeauna un mare crai. De numele jucatorului se leaga multe idile cu personaje celebre, de la Andreea Tonciu pana la Bianca Dragusanu, insa putini isi aduc aminte ca el a intrat in lumea mondena odata cu idila cu… Ramona Gabor!

In urma cu cinci ani, Daminuta juca la Inter Milano si era o partida destul de buna pentru divele autohtone. Multe dintre ele suspinau dupa el si nu ratau nicio intalnire cu el, chiar daca nu se infiripa mai mult decat o “amicitie”. Asa se face ca, intr-una din venirile sale in tara, Cristian a pus ochii pe Ramona Gabor, care, la vremea respectiva, era doar sora mai mica a lui Moni si nu prea cocheta cu modellingul si cu lumina reflectoarelor.
Fotbalistul nu a recunoscut idila, mai mult, a atacat-o dur pe divaCei doi au iesit impreuna si, in ciuda faptului ca nu au recunoscut niciodata ca au avut ceva sentimente, fotbalistul si Ramona au fost surprinsi de paparazzii in ipostaze tandre si, fireste, extrem de apropiati. Din pacate, nu a fost sa fie mai mult decat cateva intalniri, intrucat Ramona Gabor s-a reorientat, iar el, probabil suparat ca nu i-a iesit pasienta, a dat o declaratie destul de dura despre ea la o emisiune de divertisment. “M-am saturat de fetele astea de la televizor care zic ca s-au culcat cu X si Y. Sa stea in banca ei Ramona Gabor", a spus Cristian Daminuta la PROTV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu